Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pràctiques restauratives segons el model de la Dra. Belinda Hopkins ICE UB

7 07Europe/Madrid novembre 07Europe/Madrid 2022 @ 08:00 - 19 19Europe/Madrid novembre 19Europe/Madrid 2022 @ 19:00

Obert el període d’inscripcions pels cursos presencials que les Doctores Belinda Hopkins i Mònica Albertí impartiran sobre Pràctiques restauratives segons el model de la Dra. Belinda Hopkins. 
Us oferim un curs introductori on es treballaran els Mòduls 1 i 2 de l’esmentat model: enllaç al programa.
Dins del programa trobareu l’enllaç per a formalitzar la inscripció. 
Tanmateix, oferim dues edicions del curs d’aprofundiment en el model de la Dra. Belinda Hopkins, per aquelles persones que ja han fet els mòduls 1, 2 i 3, ja que es treballaran els mòduls 4 i 5.

Les persones que van certificar els cursos organitzats per l’IDP-ICE impartits de forma presencial per la Dra. Belinda Hopkins el curs 2018-2019 i els impartits de forma virtual per la Dra. Mònica Albertí, en els cursos 2020-2021 i 2021-2022 compleixen aquest requisit:

Dins dels programes trobareu l’enllaç per a formalitzar la inscripció. 
Observació: els dos cursos d’aprofundiment tenen el mateix contingut, però es realitzen en dates diferents.
Si en els cursos d’aprofundiment quedés alguna vacant lliure, obriríem un període de tres dies en el qual les persones formades en els cursos de Formació de formadors organitzat per l’IDP-ICE UB o bé co-organitzat amb el Departament d’Educació, o formats en altres models de Pràctiques restauratives, podrien enviar el seu currículum formatiu en Pràctiques restauratives a idp.cursos@ub.edu i faríem un procés de selecció fins a exhaurir les vacants.
L’esmentat període sortiria publicat al pòster d’activitats trimestre de la secció Infantil, Primària i Secundària. Veure instruccions i procediment al programa del curs d’aprofundiment.
Important: no es considera que la plaça estigui adjudicada fins que no s’ha realitzat el pagament de la matrícula. Les inscripcions dels tres cursos es tancaran totes, el dia 30 de setembre. 
És una gran oportunitat aprendre – de forma presencial- amb la creadora d’aquest model de Pràctiques restauratives que encaixa perfectament tant a l’àmbit educatiu com a l’àmbit social i que contempla tant els aspectes preventius com els d’intervenció sobre els conflictes per -restaurar les relacions malmeses- i enfortir els vincles.
Les dues formadores són grans expertes a nivell nacional i internacional.
Esperem que la nostra aposta per les Pràctiques restauratives com a mètode de resolució alternatiu i positiu dels conflictes, sigui del vostre interès. 

Cordialment,
Formació permanent del professorat
Secció d’infantil, primària, secundària i formació professional

ICE UB

Comparteix

Mostra els detalls

Inici:
7 07Europe/Madrid novembre 07Europe/Madrid 2022 @ 08:00
Finalització:
19 19Europe/Madrid novembre 19Europe/Madrid 2022 @ 19:00
Lloc web:
https://www.ub.edu/dyn/cms/continguts_ca/menu_eines/noticies/index.html

Organitzador

ICE UB