T’actualitza

Un dels eixos principals d’ACPO és facilitar a les persones associades i als i les professionals en general, informació rellevant i pertinent per tal de tenir una visió actualitzada del sector de la psicopedagogia i l’orientació educativa i professional.

Podràs accedir a les recerques i articles de la Revista Àmbits de Psicopedagogia i Orientació, conèixer novetats, notícies i esdeveniments del sector així com consultar legislació, informes o espais web que t’ajudaran a estar al dia.

Àmbits de Psicopedagogia i Orientació

Consulta la revista d’ACPO, en la que trobaràs continguts vinculats a l’assessorament, intervenció i orientació psicològica, pedagògica, psicopedagògica i social vinculats als contextos educatius i de creixement de la infància i adolescència, des d’una perspectiva educativa, social i sanitària

Actualitat i Notícies

Posa’t al dia del sector. A través d’aquesta secció ACPO fa difusió de projectes, iniciatives, estudis, ... vinculats a l’orientació educativa i professional i la intervenció psicopedagogia.

Agenda

Descobreix esdeveniments (congressos, jornades, seminaris, ...), en format presencial o on line que ACPO o d’altres organitzacions i institucions organitzen i que et poden interessar per al teu desenvolupament professional.

Enllaços d’interès

Consulta webinars, estudis, pàgines web, normatives, ... que et poden ajudar a estar al dia del sector de la psicopedagogia i l’orientació educativa i professional.