Et prepara

Els i les professionals de l’àmbit de la psicopedagogia i l’orientació educativa i professional requereixen d’una constant actualització formativa. Nous coneixements, noves competències, ús de noves eines i recursos, ... per donar resposta a nous reptes i a noves necessitats de les persones a les que atenem. I és des d’aquesta perspectiva que ACPO et prepara!

Podràs consultar propostes formatives sobre diverses temàtiques, amb diferents formats i característiques que poden millorar el teu perfil professional i el teu desenvolupament professional. Així mateix, podràs accedir a eines i recursos que poden resultar-te d’utilitat per a la teva pràctica professional, amb un sol clic.

Formació

Descobreix el ventall de formació, que en format presencial o on line, que ACPO o d’altres organitzacions i institucions organitzen i que et poden interessar per al teu desenvolupament professional.

Eines i recursos

Consulta totes les eines i recursos (plantilles, protocols, descarregables, ...) que et poden ajudar a millorar la teva pràctica professional en el sector de la psicopedagogia i l’orientació educativa i professional.