Altres entitats i organitzacions

AIOSP

L’Associació Internacional per l'Orientació Educativa i Professional és una organització no governamental que lidera i defensa a nivell mundial l’orientació educativa i professional i que treballa perquè sigui accessible per part de tota la ciutadania i proveïda per part de professionals amb les competències i la qualificació adients.

Visitar la web de l'entitat

CLACSO

El Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) és una institució internacional no-governamental amb status associatiu a la UNESCO, creada el 1967. Actualment, reuneix 836 centres de recerca i postgrau en el camp de les ciències socials i les humanitats a 55 països de Amèrica Llatina i altres continents.

Visitar la web de l'entitat

DINCAT

La Federació d’Entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya és una entitat que vetlla per la defensa i l’exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies en l’àmbit territorial de Catalunya.

Visitar la web de l'entitat

ECOM

ECOM és un moviment impulsat per persones amb discapacitat física que treballen, a través del seu apoderament i participació, per aconseguir una societat inclusiva on puguin fer efectiu l’exercici dels seus drets.

Visitar la web de l'entitat

FLACSO

La Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials (FLACSO) és un organisme internacional constituït per 18 Estats Membres que actualment desenvolupa activitats acadèmiques a 13 països d'Amèrica Llatina i el Carib.

Visitar la web de l'entitat

Institut de Desenvolupament Professional 

Institut de Desenvolupament Professional (IDP-ICE) de la Universitat de Barcelona està al servei del desenvolupament professional dels diferents col·lectius del món educatiu, en totes les seves dimensions i tasques.

Visitar la web de l'entitat

Plataforma ciutadana per l'escola inclusiva

La Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva a Catalunya, està formada per un col·lectiu de pares i mares de fills i filles amb i sense discapacitat, de professionals de l'educació i persones sensibles en temes de inclusió dels nens i nenes amb discapacitat.

Visitar la web de l'entitat

Taula del Tercer Sector

Entitat declarada d’utilitat pública, que agrupa 34 federacions i grans organitzacions que representen i aglutinen més de 3.000 entitats socials no lucratives, que defensen els drets socials i lluitem per erradicar la pobresa i reduir les desigualtats a Catalunya.

Visitar la web de l'entitat