Xarxa ACPO

Associació de Mestres Rosa Sensat

Rosa Sensat és una associació catalana no lucrativa i no governamental de més de mil socis, mestres i professors d’infantil, primària i secundària, connectats pel propòsit de millorar la nostra feina com a educadors.

Visitar la web de l'entitat

CECSCAT

Associació de persones amb capacitats diverses té com a objectiu ajudar a les persones amb capacitats minvades per ceguesa o sordesa amb tot tipus d’activitats i continguts.

Visitar la web de l'entitat

COPOE

Va néixer l’any 2005 amb la intenció de contribuir a l'associacionisme entre orientadors/es i el desenvolupament professional i perfeccionament de les persones associades a les 20 entitats membres de la confederació.

Visitar la web de l'entitat

El Diari de l’educació

El Diari de l’Educació és un espai de periodisme compromès amb l’educació, i un punt de trobada per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi de tota la comunitat educativa dels territoris de parla catalana.

Visitar la web de l'entitat

Educaweb

Educaweb és una empresa especialitzada en el sector de l'educació, la formació i el treball. A més, és el punt de trobada dels professionals de l'educació i promou els Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional.

Visitar la web de l'entitat

D’EP Institut

Empresa dedicada a l’orientació acadèmica i professional, entenent-la, des d’una perspectiva emancipadora, com un acompanyament integral a les persones per a la construcció del seu Projecte de Vida i Professional.

Visitar la web de l'entitat

FUHEM

FUHEM és una fundació independent sense ànim de lucre que promou la justícia social, l'aprofundiment de la democràcia i la sostenibilitat ambiental a través de l'activitat educativa i del treball en temes ecosocials.

Visitar la web de l'entitat

Universitat Oberta de Catalunya

És una universitat on line de gestió privada, que forma les persones al llarg de la vida alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement. El seu model educatiu es basa en la personalització i l'acompanyament de l'estudiant mitjançant l'aprenentatge en línia.

Visitar la web de l'entitat

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

És una universitat privada, dedicada a l'educació superior i a la investigació mitjançant la docència i la formació continuada, té els seus fonaments en el principi d'autonomia universitària, expressada en la llibertat de càtedra, d'investigació i d'estudi.

Visitar la web de l'entitat