Assemblea anual d’ACPO, amb conferència del Dr Onrubia

El passat dijous, 23 de febrer, com bé sabeu, vam celebrar l’Assemblea anual. Si no vàreu poder assistir, us convidem a que consulteu:

  • L’informe de gestió 2022, de l’entitat. Consultar.

  • Vídeo de l’Assemblea, que estarà disponible fins al 20 de març amb les línies de treball per al 2023 Visualitzar.

  • Així mateix, us animem a que:
  • Assistiu a la presentació de llibre “El asesoramiento psicoeducativo a debate” i la taula rodona “L’assessorament psicopedagògic per la millora de les pràctiques i el desenvolupament dels centres”, el proper 8 de març. Podeu consultar tota la informació aquí.

 

  • Visualitzeu el webinar “Els reptes de la funció assessora. Un sistema educatiu inclusiu necessita potenciar l’orientació i l’assessorament psicopedagògic”, a càrrec de Javier Onrubia, que ja està disponible aquí.

 

Molt cordialment,

Administració ACPO

Comparteix