Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

4a edició del Congrés de Competències Digitals

abril 10

La 4a edició del Congrés de Competències Digitals, oferirà el 10 d’abril de 2024, en format híbrid, un nou programa de continguts per reflexionar i debatre al voltant de l’empoderament digital de la ciutadania.

Sota el lema “Autonomia digital al llarg de la vida” el congrés obre una convocatòria de Call for Projects per rebre iniciatives innovadores centrades en la persona que impactin i fomentin l’adquisició i millora de les competències digitals al llarg de la vida.

Accés a la web 

  CALL FOR PROJECTS: PARTICIPA-HI!

 

Quins projectes busquem?

La bretxa existent entre l’evolució de la tecnologia i la manera de treballar, viure i pensar digitalment cada vegada és més gran. La vulnerabilitat digital ja no està associada exclusivament a perfils amb indicadors socioeconòmics concrets (formació, renda, etc.) sinó que avui dia és permeable a tots i totes.

Atesa aquesta bretxa que hi ha entre el ritme i evolució en què avança i innova la tecnologia, i el ritme en què s’assumeix aquesta nova tecnologia (usos, funcions, etc.), sempre hi haurà algun àmbit en què no serem competents digitalment.

El CCDigital24 fa una crida a la participació o call for projects, oberta fins al 15 de desembre, a totes aquelles empreses, universitats, institucions o grups de recerca, tant del sector públic com del privat, i d’àmbit local o internacional, per fer aflorar projectes, iniciatives i bones pràctiques, en algun dels àmbits següents:

Iniciatives que mostrin l’estat de l’art amb evidència empírica: estudis, projectes de recerca, entre altres.Propostes que mostrin perspectiva inclusiva i lluita contra la bretxa digital: projectes en nínxols específics, edatisme digital, gènere, renda, nova ruralitat, etc.Iniciatives que mostrin:
a) Acompanyament i itineraris de capacitació.
b) Ecosistema: projectes col·laboratius, multiterritorials, d’impacte massiu, entre altres.
c) Avaluació de resultats.

Comparteix

Mostra els detalls

Data:
abril 10