ACPO, present al Congreso Internacional de Formación Profesional

“El Futur és present”. Aquest ha estat el claim triat en el Congreso Internacional de la Formación Professional, celebrat el 30 i 31 de març a Madrid.

Amb aquest missatge, el Ministerio de Educación y Formación Profesional ha volgut traslladar la importància i pertinença de disposar d’una Formació Professional de qualitat, que doni resposta a les necessitats de les empreses i resulti atractiva per als i les joves que volen incorporar-se al mercat de treball.

Molts dels ponents que han intervingut en el congrés han assenyalat la Formació Professional com una opció essencial per capacitar professionalment a les persones que hauran de fer front als 3 reptes clau del nou mercat de treball: transformació digital, emergència climàtica i evolució demogràfica.

Jordi Esqué i Gemma Latorre, com a membres d’ACPO han estat presents en l’esdeveniment i han pogut escoltar de la mà de representats estatals i internacionals les fites aconseguides i els nous reptes envers a la Formació Professional i la necessitat d’Orientació Acadèmica i Professional, com un aspecte clau del desenvolupament personal, professional i emocional.

 

Comparteix