Ja pots consultar sessions en vídeo del FORUM CATALÀ PER L’ORIENTACIÓ

ACPO va organitzar el Fòrum Català per l’Orientació conscient de la necessitat de construir alternatives als diferents canvis que el sistema econòmic ha produït, i encara produeix, a la societat.

Es van analitzar si els models d’intervenció social, educativa i cultural que utilitzem des de l’orientació són els més adequats per apoderar la ciutadania, per acompanyar-la en la reconstrucció d’una mirada crítica i útil, per superar la por, per refer la pèrdua dels valors comunitaris i per retornar a les persones el dret a decidir sobre el seu futur en tots els aspectes del procés vital, independentment de les seves capacitats, característiques de gènere, raça, cultura o situació econòmica. I especialment per fer front als nous reptes derivats del procés del canvi climàtic, les migracions i els riscos per a la salut de les persones.

Comparteix