seminaris en línia gratuïts IDP_ICE UB

Proposta de formació permanent  ICE UB per aquest final de curs.

Us volem avançar un recull de conferències en línia que formen part de les nostres propostes de treball de formació permanent del professorat i que aquest any substitueixen l’oferta que es feia, tradicionalment, de cursos d’estiu a l’IDP-ICE de la UB.

Algunes d’aquestes conferències, per tal de poder aprofundir en la seva temàtica, es presentaran posteriorment en la modalitat de cursos dins de la nostra oferta de tardor.

En aquests moments de recuperació posteriors a la pandèmia hem volgut adaptar-nos a la realitat formativa dels centres docents, presentant un tastet de les recerques que tant grups de treball de l’IDP-ICE com persones formadores expertes en diferents àmbits estan treballant i posen al vostre abast.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia. Es realitzaran segons el calendari indicat, de 18 a 19 h i no tindran certificació.

https://t.co/7azN7D3q9C

Comparteix