13a Jornada sobre la dislèxia a Catalunya

13a Jornada sobre la dislèxia a Catalunya. Excel·lent Jornada celebrada ahir organitzada per l’ACD Associacio Catalana de Dislexia, on la doctora en Psicologia Virginia Trèmols va afirmar que “ser dislèctic no és una opció, però si ho és contribuir a paliar els efectes del trastorn i a millorar la seva qualitat de vida”. En aquest sentit, la neuròloga Anna Sans, amb el seu habitual sentit crític, va remarcar que “la desigualtat social en dislèxia continua sent escandalosa i inacceptable”. Posteriorment, la psicòloga Rosa Bosch va anunciar la publicació #Prodiscat2 en breu i va mencionar, entre d’altres aspectes que som el territori europeu “líders en repetició de curs”, amb la consegüent problemàtica individual, familiar, social i econòmica que això comporta.

Comparteix