2a Jornada Socioeducativa per la Inclusió al Baix Llobregat: ACCEPTAR LES DIFERÈNCIES DES DE LA DIFERÈNCIA

Essent ACPO entitat co-organitzadora d’aquest important esdeveniment, ens plau convidar-vos a participar en la 2a Jornada Socioeducativa per la Inclusió al Baix Llobregat: ACCEPTAR LES DIFERÈNCIES DES DE LA DIFERÈNCIA, que es portarà a terme el proper dissabte 28 de maig de 2022 a Can Pasqual (c. dels Cavallers, 26), Esparreguera.

Us adjuntem el cartell i el programa de la jornada, així com una carta de presentació signada per les tres entitats organitzadores. Les places són limitades i l’assistència és gratuïta, però és necessària una inscripció prèvia que podeu fer a través del següent enllaç:  https://forms.gle/5ULEqQLAjKFGMiDy7.

Us animem a participar-hi ja que serà un espai on aprofundirem sobre diferents aspectes relacionats amb l’exclusió versus la inclusió de diferents col·lectius i perquè volem viure en un món on la diversitat sigui la norma i no l’excepció. Volem que des de la diferència puguem acceptar les diferències i trencar la indiferència col·lectiva de l’actual societat.

 

Us hi esperem!

 

Salutacions cordials.

Administració ACPO

 

Comparteix