XV Jornades d’Educació Emocional «La formació dels educadors en educació emocional»

jornadas

 allargat el període de la Inscripció reduïda fins al dia 28 d’abril.

Com a col·laboradors, els associats a ACPO tenen dret a la inscripció reduïda, al moment de fer la matrícula, heu de clicar l’opció de pertànyer al col·lectiu corresponent i si paguen ells, després han d’agafar l’opció -matrícula ordinària- i si els hi paga l’empresa o ells són autònoms i necessiten factura, han d’agafar l’opció –factura-.

L’associació ACPO col·labora en aquestes jornades que organitza el ICE de la Universitat de Barcelona, les persones associades gaudiran d’un descompte en la matrícula.

L’educació emocional és un element imprescindible pel creixement personal i educatiu del nostre alumnat. Afavorir situacions d’aprenentatge on es puguin potenciar la consciència emocional, l’autoregulació, l’empatia, l’escolta activa,  les habilitats socials… són essencials per aconseguir aquestes fites.

En aquestes jornades, compartirem experiències i reflexions sobre la necessària formació dels educadors en Educació Emocional alhora que als tallers, podrem vivenciar algunes de les seves propostes.

Programa en PDF detalls per la inscripció 

Accés a la web de les jornades

Quota d’inscripció
Quota d’inscripció
A partir del 18 de març de 2019 i fins el 7 d’abril de 2019

Inscripció ordinària: 120 €

Inscripció reduïda  ACPO *: 90 €

A partir del 8 d’abril de 2019

Inscripció ordinària: 150 €

Inscripció reduïda ACPO *: 120 €

Comparteix