Xarxa educativa en suport a les persones refugiades, Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar,

Xarxa educativa en suport a les persones refugiades, una xarxa creada per unir i compartir materials educatius i propostes d’acció d’agents educatius i entitats que treballen en pro dels drets de les persones refugiades.
Us informem que entre 10 i el 18 de desembre es farà una Setmana d’Acciobanner_1000x500_v2ns Educatives pel Dret a Migrar, consistent en un calendari comú d’accions  per  visibilitzar la feina que s’està fent en el món educatiu per promoure l’apoderament d’infants i joves, fer incidència social i mediàtica i apel·lar a la responsabilitat dels governs envers les persones amb dret a refugi.
 
Les dates de la Setmana s’han fet coincidir amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), dates on els centres i espais educatius ja venen realitzant accions de manera habitual.
 
Les entitats interessades en participar a la Setmana poden fer-ho organitzant una o vàries accions de les proposades al calendari, així com qualsevol altra que tingueu prevista. Amb la idea d’augmentar l’impacte en els mitjans de comunicació, s’han creat una sèrie de canals per difondre totes les accions realitzades.
 
Aquí podeu trobar tota la informació:
 
DOSSIER SETMANA D’ACCIONS EDUCATIVES  . Per participar i adherir-vos a la Setmana cliqueu a aquest enllaç 
Animeu-vos! Ja hi ha un munt d’escoles, instituts i entitats!
Comparteix