Vídeo del Debat: Quin camí ens porta a l’escola inclusiva?

Recollim  la noticia que El Diari de l’Educació ha efectuat del Debat que va tenir lloc el 22 de setembre amb els candidats del 27-S entorn l’educació inclusiva i que l’ACPO va co-organitzar.

 

 

El Centre Cívic de La Sedeta es va omplir per escoltar les propostes dels candidats a les eleccions del 27-S sobre el futur de l’escola inclusiva. Al debat, organitzat per la Plataforma Escola Inclusival’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO), l’Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya (APECC) i El Diari de l’Educació hi van participar tots els partits: Anna Simó (Junts pel Sí), Marta Moreta (PSC), Gemma Lienas (Catalunya Sí que es Pot), Fernando Sánchez-Costa (PP), Manuel Mateos (C’s), Josep Riera (CUP) i Oriol Gil (UDC).
En el vídeo que encapçala aquest article trobareu el resultat del debat. I a continuació, podeu consultar també la grabació de les intervencions del públic –amb les respectives respostes dels polítics– i la reflexió inicial a càrrec el professor Filosofia de l’Educació Joan-Carles Mèlich.

Si accediu doncs a la Font Original de la notícia, al Diari de l’Educació podreu visualitzar els vídeos del Debat.
ENLLAÇ ALS VÍDEOS

Comparteix