V Jornada Multidisciplinària: El suïcidi en la infància i l’adolescència

El Grup de Treball de Pediatria Social del la Societat Catalana de Pediatria organitza, el proper dissabte 29 de novembre la V Jornada Multidisciplinària entorn el suïcidi en la infància i l’adolescència.

Les places són limitades i és imprescindible fer-ne la inscripció a la web de l’Associació Catalana de Pediatria.
El preu, per aquells que no en són socis és de 20 euros.

Des d’aquest enllaç teniu accès al programa de la Jornada així com a la inscripció, així com a l’apartat de Documents d’aquesta web.
Alguns dels aspectes que es tractatran són la epidemiòlogia, els signes d’alerta, la seva relació amb el maltractament, algoritmes d’actuació seguiment , el paper dels equips de suport social o la deteacció precoç entre d’altres.

Comparteix