Publicació del nou número d’ÁMBITS 55

ja pots accedir al número nº 55 3a època de la versió digital i gratuïta d’ÀMBITS DE PSICOPEDAGOGIA I ORIENTACIÓ ÀÁF – TARDOR 2021

 www.ambitsaaf.cat

homepageImage_es_ES

Arcadi Oliveres, el compromís i la paraula (apunts) – Joan Serra Capallera (Director Àmbits de Psicopedagogia i Orientació)

1-2

L’ educació, eina imprescindible sempre i, especialment, en moments de crisi – Arcadi Oliveres i Boadella

3-4
La conducta autolítica en l’entorn escolar. Eines per a la prevenció, detecció i intervenció – Oscar Puigardeu (CRETDIC-BCNciutat), Juan Carlos Barroso (Tècnic i Coordinador del grup d’emergències psicosocials CEB)Josep Amorós (CRETDIC-BCNciutat)5-24

 

 

L’ abordatge de conductes disruptives des d’una perspectiva inclusiva – Andrea Jardí (Universitat de Barcelona), Belinda Siles (Mestra), Anna Suñer (Mestra), Anna Vila (Mestra)

25-37

 

Gènere, sexe i interseccionalitats en l’educació inclusiva – Montserrat Garcia Silva (Orientadora laboral. Fundació Àmbit Prevenció)

38-56

L’ acompanyament i l’orientació en la parentalitat a famílies en entorns de diversitat cultural: Ser mare al Pakistan, ser mare del Pakistan. – Maryam El Khayat Yicheoua (Universitat de Barcelona), Magda Rivero García (Universitat de Barcelona)

57-66

 

Teràpia d’acceptació i compromís amb familiars de fills/es amb discapacitat intel·lectual: un estudi pilot – David Lobato (Universidad Europea de Madrid), Francisco Montesinos (Universidad Europea de Madrid), Óscar García-Leal (Universidad Europea de Madrid), Julia Cebrián (Instituto ACT)

67-81

 

FEM CERCLES, CUIDEM LES RELACIONS avaluació de l’impacte de la formació sobre l’enfocament restauratiu global dirigida a equips educatius del Pla de Barris de la ciutat de Barcelona. – Laia Mas-Expósito(Departament de Recerca. Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts), Mercè Triay (Servei de Suport i Atenció Emocional. Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts)Mònica Albertí i Cortès (Mediadora i formadora de formadors)Juan Antonio Amador Campos (Universitat de Barcelona)Lluís Lalucat-Jo (Direcció Mèdica. Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts)82-95

 

 

 

 

SEEM – Atenció a les capacitats de les persones amb discapacitat motriu – Anna BetllochF. Javier CasasMarta GiménezMarc GrifulAnna López , Núria MartínezLidia MorillasLaia Ordaz (SEEM CEE Pont del Dragó)96-107

 

Ressenya PARAULES D’ARCADI El que hem après del món i com podem actuar – Jaume Forn i Rambla

Comparteix