#Novadors14

A principis del mes d’aquest mes de juliol van tenir lloc les XI Jornades Novadors a la seu de la UV de Gandia (València). 
Les Jornades tenen caràcter anual, i pretenen ser un espai obert de diàleg entorn la millora de l’educació, entre tots aquells i aquelles que veuen possibilitats en les noves tecnologies per a afavorir el canvi educatiu. Aquest fòrum de reflexió sobre l’articulació de les TIC a l’educació, té com a objectiu donar a conéixer experiències que s’estan duent a terme en educació i que per tant, poden enriquir tants als professionals com als alumnes universitaris que es preparen per ser docents. 
 
El professor Xavi Pascual  ha fet un recull al seu blog del materials, links i experiències treballades en aquestes darrera edició de Novadors.

ENLLAÇ AL RECULL 

Comparteix