LISMEN en línia (qüestionari que explora la presència de factors de risc en salut mental en la biografia de les persones)

Està en funcionament la WEB del LISMEN, qüestionari que explora la presència de factors de risc en salut mental en la biografia de les persones. En ella podeu trobar explicacions sobre la creació del qüestionari, vídeos sobre com fer-ho servir, qüestionaris que es poden descarregar en format PDF o omplir-los directament des de la web. També trobareu qui som l’associació que dona suport legal a la web i un apartat per si voleu col·laborar econòmicament.

Les persones que omplin el qüestionari rebran una informació mínima sobre si estan o no en una situació de risc en relació a la seva salut mental des d’un enfoc biogràfic i, si contacten pel correu electrònic de la WEB, es pot ampliar la informació.

Les ajudes econòmiques estan destinades al manteniment, actualització i projectes d’investigació que es puguin generar a partir de la versió actual del qüestionari.

Gràcies a totes les persones i institucions que m’heu acompanyat i que em doneu suport en aquest projecte, que sou moltes i que seria llarg de citar expressament però que esteu citades directa o indirectament a la WEB en els articles i documents allà penjats. Us agreixo i agrairé que continueu aportant els vostres suggeriments.

Aquesta WEB és totalment gratuïta i el seu ús no comporta cap compromís.

Jordi Artigue

Psicòleg clínic col. n. 365, Psicoterapeuta. Psicoanalista (SEP-IPA). Equip ECID – Badalona – Fundació Vidal i Barraquer. 

lismen

lismen

Comparteix