Itineraris educatius i formatius per a joves tutelats i extutelats

El col·legi d’educadores i educadors socials a la seva delegació del Camp de Tarragona,  organitza una càpsula informativa gratuïta d’interés per a tots aquells i aquelles professionals que treballem amb adolescents amb dificultats educatives.
 
Podeu tenir informació de la xerrada directament a la web del Col·legi d’Educadores i Educadors de Catalunya, accedint a aquest enllaç on també us podeu inscriure-hi.
Tindrà lloc el dimarts 13 de maig a les 18h30 a la Delegació del CEESC al Camp de Tarragona (Antoni Gaudí, 62 Reus)
 
Us adjuntem un breu resum del que hi podeu trobar:


Itineraris educatius i formatius per a joves tutelats i extutelats

La població tutelada en general i molt especialment la que està residint en CRAE, té un nivell molt alt de fracàs escolar. No ens podem conformar amb aquesta situació. Les educadores i els educadors socials que hi treballem fem prou per canviar aquesta situació?
Per saber-ho o poder analitzar aquesta situació, aquesta Càpsula té un doble objectiu:

Conèixer tots els itineraris educatius possibles de la formació reglada, centrant-nos més en segones vies possibles (proves d’accés, PQPI, escoles d’adults, IOC, Formació Professional). Casuístiques diverses, anàlisi d’algun cas.

Entendre que el pal de paller dels projectes educatius individuals dels joves i dels projectes educatius dels CRAE passa per la formació reglada i l’obtenció dels títols, igual que la població estàndard

A càrrec de: Josep Lluís Dot Quílez, educador social de l’Àrea de Suport a Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET).

Amb el suport del Departament de Benestar Social i Família

Comparteix