II Trobades de reflexió entorn a la inclusió . Assessorar per innovar: assessorament psicopedagògic i social, models i eines per a la intervenció.

 

ice

Organitza ICE Universitat de Barcelona

Dates Dimecres a la tarda del mes de maig

Lloc Campus Mundet

Ponents Javier Onrubia, José Leal, Ramon Lago, Teresa Huguet,..

Des d’ACPO hem col·laborat en l’organització d’aquestes jornades.

L’activitat combinarà ponències d’experts amb taules de diàleg on hi haurà un ampli ventall de perfils professionals (psicopedagogs EAP, TS EAP, directors/es de centre, professors universitaris, psicòlegs, CRETDIC, professional, auditor en qualitat, del món de les empreses) amb la intenció d’oferir una visió oberta de diferents models d’intervenció.

Son unes trobades  que concebim com una  oportunitat per a reflexionar i compartir amb altres companys, què vol dir assessorar en aquests moments, on el corrent general sembla que empeny a plantejar  canvis dins dels centres educatius sota la línia que marquen les noves tendències emergents en educació. A la pràctica veient diverses realitats, diferents moments de desenvolupament,  dins dels centres educatius. Enfront aquesta realitat se’ns obren diversos interrogants:

Com assessors/es,  ens hem de plantejar noves maneres d’intervenir? Rebem noves demandes? De quines eines disposem? Sota quin model assessorem? Coneixem experiències en aquest sentit ? Què ens aporten diferents visions ?

La intenció és continuar explorant i oferint diferents eines i models d’intervenció, per a  futures edicions de les trobades, si es del vostre interès.

L’enllaç a l’activitat on trobareu el programa i la inscripció és el següent:

http://www.ub.edu/ice/jornades/reflexio

Comparteix