I Congreso Internacional de Necesidades Específicas de Apoyo Educativo

Els propers 26,27 i 28 de novembre tindrà lloc a la Universitat d’Almeria el I Congreso Internacional de necesidades específicas de apoyo educativo.

Està organitzat per el Grupo de Investigación Desarrollo Humano e Intervención Socioeducativaamb l’objectiu de reflexionar sobre com atendre a la totalitat de l’alumnat des dels principis de la qualitat i l’equitat educatives.  El lema del congrés és frente a una educación segregada i està adreçat als diferents professionals dels àmbits de l’Educació, la Psicologia i la Psicopedagogia, de forma que els hi serveixi per l’actualització devant els avenços per l’atenció a les necessitats educatives especials.

El programa consta de més de 30 activitats científiques: taules rodones, conferències magistrals, tallers, presentacions de comunicacions i posters etc. Si es vol participar activament en el Congrés es poden enviar comunicacions o posters fins el dia 10 d’Octubre.

Per inscriure’s s’ha de fer mitjançant aquest enllaç la tarifa serà reduïda fins al 10 d’octubre: 130,00 euros per professionals i 80,00 euros per estudiants.

Es pot ampliar la informació directament a la web del Congrés: www.congresoneae.com i també al perfil de Twitter @congresoneae
La Secretaria Tècnica del Congrés és el Despatx 209 Edifici A d’ Humanitats de la Universitat d’Almería, i el telèfon el 950015376, de dilluns a dijous de 9h a 14h

Comparteix