Es convoca la 1a edició del premi Pere Pujolàs i Maset

Es convoca la 1a edició del premi pEre Pujolàs i MAset  al Amillor Treball de Final de Màster del Máster en educació inclusiva, democràcia i aprenentatge cooperatiu de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports y Psicologia (FETEP) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

pere-pujolas-300x221

Amb l’objectiu de mantenir la memòria i el llegat del pedagog, professor i investigador Pere Pujolàs Maset (1949-2015 ), en favor de la inclusió educativa i social de totes les persones i per impulsar el desenvolupament d’aquesta com un dret, la Xarxa Khelidon per l’aprenentatge cooperatiu de la que va ser creador, la Facultat d’Educació, Traducció, Esport i Psicologia i l’ Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació, convoquen la primera edició del Premi Pere Pujolàs i Maset.

Bases del Premi

Notícia original by https://mon.uvic.cat/fetch/es-convoca-la-1a-edicio-del-premi-pere-pujolas-i-maset/

Comparteix