Els reptes de l’educació al segle XXI , Xerrada de Jaume Francesch a Cerdanyola del Vallès

MES debat els reptes de l’educació amb el president de l’associació de  psicopedagogs catalans

jaume

Quan la major part dels centres educatius de Cerdanyola preparen ja les seves jornades de portes oberts, Moviment d’Esquerres de Cerdanyola, MES Cerdanyola, us convidem a parlar sobre els reptes de #educatius en el segle XXI.

L’educació és un dels pilars bàsics per al present i futur de la nostra societat. La transformació i els nous models educatius que s’experimenten en alguns centres escolars, així com la irrupció d’eines tecnològiques, es contraposen amb la falta d’un marc polític estable i les retallades dels darrers anys. El president de l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO), el psicòleg i expert en educació inclusiva Jaume Francesch Subirana, aprotarà dimecres vinent la seva visió i experiència sobre els reptes que avui té l’educació. El debat està servit!

La xerrada Els reptes de l’educació en el segle XXI s’emmarca en un cicle de debats públics que ha impulsat MES durant el 2016 i que, després de valorar l’acceptació de l’experiència, va reprendre aquest 2017 amb un debat sobre el Citilab i l’empoderament tecnològic de la ciutadania, el mes de febrer. T’esperem!

#AGENDA #Cerdanyola XERRADA:
Els reptes de l’educació en el segle XXI
QUÈ: Xerrada de Jaume Francesch i Subirana, President de l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO )
QUAN: Dimecres, 1/03. 19.30 hores
ON: Cal Pintxo (Sant Ramon, 154) Cerdanyola del Vallès

Notícia publicada originalment per MES CERDANYOLA

 

Comparteix