Els dilluns del màster de professorat (UOC – UPF)

Els Dilluns del Màster és un seminari permanent de temes generals i transversals de l’actualitat, en format de taula rodona, obert a tota la comunitat educativa de Catalunya i presentat per experts de l’ensenyament. Està organitzat pel Màster de Secundària UPF-UOC amb la col·laboració de diversos professors de secundària, d’universitat i tècnics de l’administració educativa.

El proper dilluns 15 de Desembre té lloc la sessió “Tutoria i Orientació” a càrrec de Núria Vallduriola, directora de l’Institut Torre Roja de Viladecans, Orientadora, Tutora a la UOC i sòcia d’ACPO i d’ Antoni Tomás, director de l’Institut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor. 

En el següent enllaç podeu consultar el Programa del 15 de Desembre del 2014

El calendari del curs 2014-2015 és el següent: ​


Comparteix