DSM 5

Per si és necessària la seva consulta en la vostra tasca diària, tenim a la vostra disposició el DSM 5. Si us cal, només heu de posar-nos en contacte amb nosaltres.

El DSM 5 correspon a la darrera actualització de la Guia de Consulta dels Criteris Diagnòstics del DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) de l’American Psychiatric Association i que els drets són reservats.


Accès a DSM5

Recordeu que és en qualsevol cas, una classificació dels trastorns mentals, i no de les persones que els poden patir.
Per una lectura crítica de la classificació dels trastorns mentals, podeu accedir també a una de les darreres entrevistes a Allen Frances publicada a El País,  director durant anys del DSM però que no ha participat ja en la darrera actualització:

Accès a l’entrevista a Allen Frances: “Convertimos problemas cotidianos en trastornos mentales”

Comparteix