De l’escola per a tothom a una societat inclusiva.

A l’ACPO estem de celebracions:

  • Fa 25 anys un grup de professionals dels EAP va fundar l’ACPEAP i al 2012 va esdevenir ACPO, obrint-se a tots els professionals interessats en l’orientació educativa, personal, acadèmica, professional i laboral.
  • Fa 20 anys vam editar el primer número de la revista Àmbits de Psicopedagogia i Orientació.
  • Fa 40 anys, el Departament d’Ensenyament va encarregar per primera vegada als Equips Multiprofessionals del Plan Nacional d’Educació Especial, l’assessorament psicopedagògic als centres educatius.

Per aquest motiu hem dissenyat una programació des d’ara fins al proper mes de juny, que podeu consultar aquí.

 L’hem construïda a partir de 3 eixos:

  • 40 anys d’intervenció psicopedagògica. Una mirada al passat. A través de diferents activitats i publicacions es pretén realitzar una revisió a la trajectòria dels EAP, així com de l’ACPO.
  • La intervenció psicopedagògica a debat. Reflexions en primera persona. A partir de diferents webinars es vol reflexionar sobre la pràctica professional de la intervenció psicopedagògica, posant l’accent en les persones.
  • Cap a un model d’orientació sociocomunitària. Una proposta de futur. Finalment, mitjançant la recerca i el treball compartit, es plantejaran les bases per avançar cap a un nou model d’orientació sociocomunitària.

Dossier de Presentació_1121

  • Imatge_web
Comparteix