Curs “Introducció als trastorns de la personalitat”

Posem en el vostre coneixement que l’Associació Catalana d’Orientació té encara oberta la inscripció a la següent activitat formativa: 


Curs: “INTRODUCCIÓ ALS TRASTORNS DE LA PERSONALITAT”

Impartit per: Carles Rodríguez i Domínguez

Dates: dijous 8 i 15 de maig de 2014

Horari: de 17 a 22 hores

L‘objectiu del curs és fer una aproximació als diferents trastorns de la personalitat per tal que l’orientador tingui elements que l’ajudin a reconèixer en el procés d’orientació possibles trets que requereixin pautes específiques d’intervenció. 
Els continguts consta doncs de la introducció als diferents trastorns de personalitat: paranoide, esquizoide, esquizotípic, antisocial, límit, histriònic, narcisista, d’evitació, dependència, obsessiu-compulsiu i no especificat. 

Se’n lliurarà certificat de les deu hores presencials de les que consta el curs i el material es facilitarà pel docent. 
El preu és de 50 euros pels socis i de 90 per a aquells que no ho són.  

Inscripcions: 
Mitjançant transferència bancària al compte 2100 0365 33 0200146766 , indicant-hi “inscripció curs introducció als trastorns de la personalitat”, i el nom i cognoms. Cal enviar el comprovant per correu electrònic indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.  
Per ampliar informació os podeu adreçar als telèfons 934 594 123 i 608 895319, a la web www.acorientacio.org i a l’email formacio@acorientacio.org. 

Comparteix