Curs d’especialització Empreses i Persones amb Diversitat Funcional: El Tàndem Perfecte per a una Gestió Socialment Responsable 1a Edició

La gestió socialment responsable i els objectius de desenvolupament sostenible són uns dels principals indicadors de competitivitat de les empreses del segle XXI. A més, les persones amb altres capacitats i/o trastorns de la salut mental són un dels col·lectius més vulnerables i afectats per la crisi econòmica. Si fusionem aquests dos fenòmens, trobem que la inserció laboral d’aquest col·lectiu, a més de generar beneficis en el mateix col·lectiu, proporciona uns beneficis tangibles i intangibles en el sector empresarial i, en general, en la societat. És per això que us animem a realitzar aquest curs, ja que fusionarem una visió humana de les relacions laborals i del lideratge amb una visió empresarial de gestió socialment responsable per abordar un dels majors reptes socials: la inserció sociolaboral de les persones amb especials dificultats.

A qui s’adreça

  • A estudiants de graus relacionats amb les ciències socials, l’economia i l’empresa.
  • A professionals de l’àmbit social i de departaments de recursos humans.
  • A tècnics i tècniques d’inserció i orientació laboral.
  • A empresaris i empresàries interessats/ades a desenvolupar una gestió socialment responsable.

Lloc de realització: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona

Horari:

Dilluns, dimarts i dimecres de 15:00 a 19:00. Dijous de 9:30 a 13:30 i de 15:00 a 19:00. Divendres de 10:00 a 14:00: Visita guiada a les instal·lacions de la Fundació Viver de Bell-lloc  (Cardedeu, Vallès Oriental).

més informació

girona

 

 

Comparteix