Congrés #BcnaInclusiva

 

Avui ha tingut lloc la inauguració del Pre-Congrés Barcelona Inclusiva 2014

Amb la inauguració de l’acte per part d’ Antoni Reig, Director General de Joventut , el pre-congrés s’ha donat per començat avui, a l’espai Francesca Bonemaison a Barcelona amb actes gratuits que han necessitat d’inscripció les tardes d’avui i demà. Actes que han aconseguit una inscripció del 100% exhaurint-se la possibilitat de noves inscripcions.

El Congrés tindrà lloc a l’Auditori AXA situat a l’Avda Diagonal 547 de Barcelona, i compta amb nombroses ponencies, conferències, comunicacions etc. Noms com Cèsar Coll, Carlos Skliar, Nacho Calderón, Federico Mayor Zaragona, Jan Maschelein, entre molts d’altres parlaran de la inclusió com a eix de l’Orientació en totes les etapes i àmbits de la vida.
Podeu consultar en el següent enllaç el programa complert: Programa Congrés
Es van rebre més de 80 comunicacions, 31 de les quals seran exposades al Congrés, 10 en format web, i 6 pósters, entre d’altres de la professora Mariona Dalmau,  que seran explicats.
Hi haurà stands informatius de les associacions organitzadores, un sopar relacional el dissabte a la nit, i inombrables ocasions per aprendre escoltant experiències, conferències, taules rodones de gran qualitat.
El congrés serà efectivament, un espai de trobada de professionals de l’Orientació de Catalunya, España, Europa i Amèrica Llatina, tant del món de l’educació com de l’ocupació, cercant la idea principal de la Inclusivitat des d’una perspectiva transversal: Escola, Treball i Entorn en totes les etapes del cicle vital.

Co-organitzat per la nostra Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació i  l’Associació Catalana d’Orientació, i promogut per la Confederació d’Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d’España, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, les Universitats de Barcelona, Vic i Girona, Banc Sabadell i Educaweb entre d’altres i està reconegut per el Departament d’Ensenyament amb 20h de formació així com també per el Ministeri d’Educació.

Us encoratgem a participar-hi, gaudint i aprenent d’un Congrés en el que hi hem dipositat esforços, temps, preparació, professionalitat i molta il·lusió.
Encara us podeu inscriure a la pròpia seu del Congrés per als tres dies, o si ho preferiu només per al Divendres, Disabte i/o Diumenge.
Si no hi podeu assitir i voleu seguir el que esdevindrà en el mateix, podreu seguir-ho a Twitter sota el hashtag #BcnaInclusiva amb el qual també podeu participar online.

 

Comparteix