Concurs de Trasllats

El proper dijous 6 de novembre de 2014 s’inicia el termini per tramitar la sol·licitud de participació en el concurs de trasllat. El darrer dia per fer-ho serà el dilluns 24 de novembre de 2014.
Amb ell es proveiran llocs de treball vacants a: Inspecció d’Educació, escoles, instituts, instituts-escola EOIs, escoles d’art i superiors de disseny.

 El concurs de trasllats només s’adreça a funcionaris dels cossos de la Inspecció d’Educació i de tots aquells cossos docents que depenguin del Departament d’Ensenyament i tinguin destinació en un lloc de treball docent. També s’hi poden presentar aquells funcionaris que estiguin en situació administrativa d’excedència, serveis especials o situacions semblants.

La publicació de la llista de participants amb puntuació es farà al gener del 2015. La llista de participants amb adjudicació provisional es publicarà al març del 2015 i amb l’adjudicació definitiva al maig del 2015. A la web d’alguns sindicats s’indica que el termini de publicació d’aquests llistats és abans. 

Des de la web del Departament d’Ensenyament teniu detallat el procediment per accedir i omplir la sol·licitud: Informació per la tramitació 
En el cas de que hagueu de portar la documentació complementaria físicament, recordeu imprimir dos copies.

Per dubtes relacionats amb el funcionament de l’aplicatiu, heu de trucar al telèfon 900 82 82 82 i prémer l’opció 4. Si us voleu adreçar per correu electrònic l’adreça és sau.ensenyament@gencat.cat
Per dubtes relacionats amb l’expedient o les bases de la convocatòria us heu d’adreçar als serveis territorials corresponents.

Us recomanem que llegiu detingudament les bases de la convocatoria a les Resolucions publicades el 10 d’octubre per al concurs:

RESOLUCIÓ ENS/2252/2014 del 10 d’octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera del cos de mestres per proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l’ESO en instituts i instituts escola.

RESOLUCIÓ ENS/2251/2014 del 10 d’octubre, de convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari de carrera per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d’Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cosses d’ensenyament secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de disseny.

Font: Departament d’Ensenyament

Comparteix