COMUNICAT ACPO CONCURS DE MÈRITS PER A PLACES DELS SSEE

Comunicat ACPO 

Ens han convocat el dilluns 3 de març al Departament d’Ensenyament,  juntament a l’associació de professionals del CREDA i el de CRP per informar-nos que s’ha paralitzat el concurs de mèrits als Serveis Educatius. A la reunió son la Directora General Alba Espot, la Directora General Teresa Pijoan , i els sotsdirectors Joan Gumbert i Cristina Pellicer, Preguntem els motius i ens diuen que és un tema administratiu.

S’excusen, demanen disculpes i diuen que han treballat fins l’últim moment perquè fos possible, però ara, alDepartament hi ha altres prioritats i es veuen col·lapsats  amb altres Decrets que passen per davant, sobretot per donar resposta a la LOMCE
Us ho comuniquem per a que en tingueu constància

Junta ACPO.

Comparteix