Comencem el Post Congrés #bcnainclusiva

El Congrés #BcnaInclusiva ja ha tingut lloc a l’Auditori Axa el passat cap de setmana (del 30 de Maig a l’1 de Juny) i podem dir que ha estat un èxit. Un èxit de participants, de ponents, de comunicacions, de ressó a les xarxes…

Segur que hi ha coses que podriem haver millorat i tenim encara moltíssima feina per endevant, però estem satisfets de tot el que aquest Congrés ha aconseguit.

Per als que no heu pogut estar-hi, per als que hi heu estat i no voleu perdre res de tot el que allà vau viure, de moment, us adjuntem aquí els enllaços a:

– Les Comunicacions que es van presentar i les que varen quedar finalistes: Comunicacions
– Les Fotografies que es van fer de diferents moments del Congrés (s’anirà actualitzant): Fotografies
– La immensa quantitat i qualitat de tuits emesos amb l’etiqueta #bcnainclusiva: Twitter
– L’entrevistes que ha publicat el Diari de l’Educació a un dels grans conferenciants del Congrés:
 F. Mayor Zaragoza: “si la raó és que falten recursos, vol dir que no creuen en l’escola inclusiva” 

En aproximadament mes i mitg les Actes del Congrés seran consultables online mitjançant un codi per tots els que van participar i en obert creiem en aproximadament un any.

A part, en el canal de Youtube del Congrés, es podran veure i escoltar les ponencies i conferències que ens van fer emocionar i pensar: Dr. Joan Majó, Carlos Skliar, César Coll, J.Pujolàs, Graciela Frigeiro, Jan Maschelein, Nacho Calderón, etc.

Esperem que tot aquest material, comunicacions de treballs reals que ja s’estan duent a terme, conferències i ponències, vídeos, etc arribin i feu arribar a tots aquells que encara no tenen la Inclusió com a eix Orientador, i la Orientació com a eix de l’Educació.

Comparteix