Skip to content

Com facilitar la implementació de mesures i suports universals per a tot l’alumnat tant a nivell de centre com d’aula?

Dissabte 26 de gener 2019 
 Converses psicopedagògiques els dissabtes a ACPO

Benvolgudes associades i benvolguts associats, el proper dissabte 26 de gener tenim la segona de les converses psicopedagògiques.  CQWkjI81b5wjxWbT0ZbFhlXnRBlwTpVLOW7HBPZ_vtIUs recordem que son trobades d’associades  d’ACPO en què, a més de compartir l’esmorzar, podrem conversar sobre temes del dia a dia dels diversos professionals que formem part de la nostra associació, si esteu interessades caldrà que ho comuniqueu al següent correu secretaria@acpo.cat, i posteriorment rebreu  la confirmació, el tema de la trobada del dissabte 26 és:  Com facilitar la implementació de mesures i suports universals per a tot l alumnat tant a nivell de centre com d’aula?

IMG-20181124-WA0004

Horari: de 10.30h a 13h

Lloc: A la seu de l’associació a l’Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona

Calendari: Dissabtes 24 de novembre de 2018, i 26 de gener, 30 de març i 25 de maig de 2019

Horari: de 10.30h a 13h

Lloc: A la seu de l’associació a l’Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona.

Comparteix