Charlie Hebdó – Dossier pedagògic

Devant els assassinats que van tenir lloc a França fa ja unes setmanes a la seu del diari satíric Charlie Hebdó, la comunitat educativa francesa es va plantejar com tractar aquest tema als centres educatius del país.

El tractament que s’en fa extrapolar-se a d’altre situacions límits com d’altres atentats terroristes que tenen lloc a d’altres països, i donat que ens ha semblat a més, altament interessant saber amb quina perspectiva s’ha tractat a França aquesta situació, us facilitem l’enllaç a un Dossier pedagògic que la revista educativa “Le café pédagogique” ha elaborat per a aquesta finalitat.
En el dossier parlen de temes com com parlar-ho a l’escola, com enfrontar-s’hi després, amb enllaços a webs de docents, amb reflexions i actuacions dutes a terme.

Podeu accedir-hi aquí

Comparteix