Aula-debat proposada per Famílies amb veu de la Fundació Bofill

La fundació Jaume Bofill, mitjançant el projecte Famílies amb veu, intenta potenciar tal i com diu el nom del projecte, la veu de les famílies al sistema educatiu. És un projecte iniciat com deiem per la fundació Jaume Bofill i està promoguda per les principals federacions d’ampes de Catalunya. 
Pretèn generar un marc de treball favorable al diàleg i per això compta també amb el suport i opinió d’experts, mestres, equips directius, etc.

Dins aquest marc, el dimarts 8 d’Abril convoquen una Aula – debat que duu per títol: Quins pares entren a l’escola i quins es queden a la porta? Diferents tipus de famílies, diferents tipus de participació. 

És a les 18h30 de la tarda, al Palau Macaya de l’Obra Social de “La Caixa”. L’accès és lliure i gratuit, però requereix d’inscripció prèvia. A més, es podrà seguir per streaming a través de la web de la Fundació i es podrà participar seguint el hashtag #aulabofill

Per més informació: aquí 

 

Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”
Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”

Comparteix