Assemblea d’ACPO , presentació congrés Barcelona Inclusiva 2017 i tarda amb xerrada de Carlos Skliar

[fusion_text]Com va essent habitual, una tarda de finals de juny fem l’assemblea annual d’ACPO, ahir pot ser que la calor  i les exigències burocràtiques que patim molts orientadors a finals de curs  vam realitzar l’assemblea amb una presència discreta d’associats. us destaquem que a  més dels estats de comptes de l’assocació el Jaume Francesch i l’Anna de Jesús ens van avançar a tots els associats presents,  el congrés que estem organitzant com a associació amb els companys d’ACO. Barcelona Inclusiva 2017 .

El Carlos Skliar, que va col·laborar força en el congrés anterior, va voler venir a compartir amb ACPO les sempre interessants reflexions al voltant de l’ètica de la discapacitat,  un plaer escoltar la serenor de les seves paraules després d’un any de treball intens com a orientadors i psicopedagogs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comparteix