ACPO, convidada a l’Acord Barcelona Orienta

L’Ajuntament de Barcelona ha convidat l’ACPO a l’Acord Barcelona Orienta

Anna de Jesús

L’Anna de Jesús, vicepresidenta de l’ACPO, ha participat a la sessió de presentació dels 5 principis de l’Acord Barcelona Orienta:

1.- Treballar de forma coordinada els diversos serveis i recursos de l’Ajuntament de Barcelona i altres agents implicats en l’Orientació.
2.- Millorar l’accés als serveis i recursos.
3.- Situar la ciutadania al centre de l’Orientació.
4.- Oferir serveis i recursos de qualitat amb protocols clars i compartits.
5.- Fomentar iniciatives que apoderin la ciutadania per a la presa de decisions acadèmiques i professionals.

El Sr Gerard Ardanuy, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, va demanar que es facin propostes i suggeriments entorn a aquests principis abans de la signatura de l’Acord Barcelona Orienta.

La Junta de l’ACPO s’ha mostrat satisfeta de formar part d’aquesta iniciativa que s’està construint a Barcelona des de diverses mirades: més de 20 entitats públiques i privades hi han estat convidades.

La Junta de l’ACPO preveu dur a terme les següents actuacions:

– Enviar les Conclusions i el Manifest recollits en el 1r Congrés Internacional d’Orientació per a una Societat Inclusiva organitzat per ACO i ACPO al maig de 2014.

– Crear un grup de treball que organitzi una Jornada, el més aviat possible, on surti una proposta concreta de l’ACPO sobre l’Orientació en el marc d’una Educació Inclusiva.

Si ets soci de l’ACPO i t’interessa formar part d’aquest grup de treball, envia un correu a secretaria@acpo.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Fotos de: www.borrascamps.com 

Comparteix