Treball social a l’àmbit educatiu

Amb l’objectiu de donar resposta a la pregunta, que és el Treball social  Educatiu? El grup de Treballadores Socials dels EAP han realitzat una sèrie de vídeos que volen donar a conèixer quina és la tasca del Treball Social en diferents centres educatius

Aquesta campanya divulgativa consta d’un vídeo principal on s’explica l’importantíssim paper que tenen les treballadores socials a través de les intervencions de diferents perfils professionals del món educatiu (direcció de centres, mestres, integradores socials, inspectores educatives, psicopedagogues, etc.) i, fins i tot, d’una família.

La campanya es completa amb tot un seguit de vídeos curts que recullen fins a nou testimonis d’altres perfils professionals que destaquen diferents aspectes de la feina de les professionals del treball social i posen en valor les seves contribucions tant per als centres, com per al professorat , l’alumnat i les famílies.
ts

Comparteix