Marc d’intervenció de l’Orientació a l’educació secundària i a l’EAP dins el Sistema Inclusiu

L’ACPO organitza per al nou curs escolar 2015-2016 una formació que persegueix l’objectiu de delimitar les funcions de l’orientador de centre i l’assessor psicopedagògic de l’EAP dins el marc normatiu, així com concretar els àmbits d’intervenció de l’orientador i de l’assessor psicopedagògic de l’EAP en el marc del sistema inclusiu.

Aquesta formació compta amb el certificat de reconeixement del Departament d’Ensenyament.

El preu per associats a l’ACPO és de 40,00 euros ( 100,00 euros per als no associats). Les persones que s’assocïn gaudiran d’un 50% de bonificació del preu de la quota anual que se descompte és de 55 euros i 22 euros per estudiants i persones jubilades o en situació d’atur.

Per a inscriure’s, o preguntar qualsevol dubte sobre el curs o sobre l’ACPO cal remetre un mail a secretaria@acpo.cat

Comparteix