IV Seminari sobre Educació Inclusiva

 El proper dijous 11 de desembre de 2014 a les 17h30, tindrà lloc al Col·legi Major Sant Jordi del Districte de Sarrià-Sant Gervasi el IV Seminari sobre Educació Inclusiva amb el fil conductor següent: “Reptes, propostes i idees de futur per l’educació inclusiva a l’etapa secundària”

Entre d’altres professionals, hi participarà Gerardo Echeita, professor de Psicologia Evolutiva i de la Educació de la Universitat Autònoma de Madrid, que també va participar al I Congrés Internacional per una Societat Inclusiva que vam organitzar des d’ACPO juntament amb ACO ara fa 5 mesos.

La inscripció és gratuïta, condicionada a l’aforament de la sala i finalitza el 9 de desembre. Per tramitar la inscripció, podeu enviar un correu electrònic a educacioinclusiva@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (i centre docent de procedència si és el cas) o trucar al tel: 932916346/932916552

Per consultar el programa podeu fer-ho des d’aquest enllaç o bé des de l’apartat documents de la web, cercant els del mes de desembre (12) de la carpeta corresponent al 2014.

Us deixem l’entrevista que la Mònica Segura va fer als professors Gerardo Echeita i Ignacio Calderón en el marc del Congrés:


Entrevista a Gerardo e Ignacio Calderón from BcnInclusiva2014 on Vimeo.

Comparteix