CURS d’ACTUALITZACIÓ PSICOPEDAGOGIA I ORIENTACIÓ ( xerrades monogafiques en dissabte matí a Rosa Sensat)

27 de gener “L’atenció psicopedagògica i educativa en el marc d’un sistema educatiu inclusiu”  Sessió informativa  on donarem detalls del desenvolupament de les xerrades, la idea és detectar necessitats i  acabar de concretar-les entre tots.  Comentarem les proves de l’oposició, repositori xtec bases psicològiques i sociològiques de la intervenció,  alumnes amb NESE, actualització de normativa, .… a càrrec de Francesc Mena i Dolors Viqué. de 9h 30 a 13h 30 a Rosa Sensat, Avinguda Drassanes 3,

Enllaç per arribar a la carpeta Drive https://drive.google.com/drive/folders/1XRWNPwxXN3exjMoFgcwAUWPZ1gfd4SS2?usp=sharing

Com us vam informar fa uns dies, per ajudar als associats que opositin a les places de POE  des d’ACPO, oferirem unes sessions monogràfiques d’actualització de continguts de psicopedagogia i orientació, volem donar continguts de qualitat per a que professionals puguin tenir-los a l’abast en les fases de l’oposició, per preparar el temari, les unitats d’intervenció i la ressolució de supòsits pràctics,.. Les activitats son gratuites per a socis i tenen un cost de 20 euros  per sessió per als no associats.

Més informació secretaria@acpo.cat

CURS d’ACTUALITZACIÓ PSICOPEDAGOGIA I ORIENTACIÓ ( xerrades monogafiques en dissabte matí  a Rosa Sensat)

Les quatre jornades estan pendents d’acabar d’estructurar en funció de la primera sessió, us recordem que som professionals en actiu i de fet organitzem aquestes xerrades pels nostres associats, desbordats per la demanda hem aprofitat per obrir-les als interessats en general, la informació és donarà en les jornades, no podem tenir un fil de comunicació o informació adicional amb les persones interessades, ja que treballem moltes hores en les nostres feines de psicopedagogs. En les dues sessions que presenta Francesc Mena es treballaran aspectes concrets de la programació d’intervenció psicopedagògica.

A la primera sessió acceptem inscripcions úniques, ara bé, a les tres sessions restants les cobrarem en un gasto únic i previ a la segona sessió. 

27 de gener “L’atenció psicopedagògica i educativa en el marc d’un sistema educatiu inclusiu”  bases psicològiques i sociològiques de la intervenció,  alumnes amb NESE, actualització de normativa, .… a càrrec de Francesc Mena i Dolors Viqué.

Per ajudar als associats que opositin a les places de POE  des d’ACPO, oferirem unes sessions monogràfiques d’actualització de continguts de psicopedagogia i orientació, tot i que volem ser l’anti acadèmia ( fugint de receptes i TIPs per aprovar) , volem donar continguts de qualitat per a que professionals puguin tenir-los a l’abast en les fases de l’oposició, per preparar el temari, les unitats d’intervenció i la ressolució de supòsits pràctics,..  Aquesta formació és compatible i pensem que pot enriquir una preparació per altres entitats com el COPC o Rosa Sensat

 

 acpon
Comparteix